TaproLux® tandproteser

Moderne tandteknik

Fast forankrede TaproLux tandproteser er det nærmeste man kan komme naturlige tænder. Med en TaproLux tandprotese vil ingen andre end du selv bemærke, at du har kunstige tænder. Hver enkelt tand formes og karakteriseres nøjagtigt, som dine naturlige tænder så ud, før du fik tandprotese. Selv de kunstige gummer modelleres, karakteriseres og indfarves, så de ikke adskiller sig synligt fra dine naturlige gummer.

Naturligt smil trods tandprotese

En almindelig, pænt lavet protese får her patienten til at se ældre ud end hun er. Forskellen med almindelig tandprotese og TaproLux er slående. De to fotos er optaget inden for få minutter.

patienter_fortaeller2       patienter_fortaeller2-1

Se også: Patienter fortæller

Kun særligt autoriserede behandlere må fremstille og reklamere med TaproLux proteser.

Fremstilling af TaproLux proteser kræver stor faglig viden og beherskelse af komplicerede teknikker samt en udpræget kunstnerisk begavelse. Kun få mestrer dette godt nok til at opnå autorisation til fremstilling og indsætning af TaproLux proteser. Derfor rejser mange patienter langt for blive behandlet på en af Tandprotetikerens autoriserede klinikker. TaproLux tandproteser kan fremstilles både som aftagelige og fastsiddende.