TaproFast® hel og delproteser

Det nærmeste man kan komme naturlige tænder

Ingen behøver at leve med “løse” tandproteser

Gumme- og mundforhold kan gøre det umuligt at styre en aftagelig protese. Og nogle menensker kan ganske enkelt ikke vænne sig til tanken, at ”tænderne” ikke sidder urokkeligt fast. Tandprotetikeren har gode, gennemtestede løsninger på disse problemer.

TaproFast® hybrid proteser på naturlige tandrødder

Ved hjælp af tryklåse fastgøres en hybridprotese til eksisterende, sunde tandrødder. Systemet kan anvendes til såvel delproteser der erstatter nogle få mistede tænder som til helproteser, der erstatter alle tænder i over- og/eller undermunden.

TaproFast® implantatforankrede proteser

Patienter, der ikke har bevaret egnede, sunde tandrødder, kan i de allerfleste tilfælde få indsat implantater (kunstige tandrødder). Når knoglen har vokset sig fast omkring implantatet, kan dette anvendes til fastgørelse af såvel en hel- som delprotese. Metoden kan også anvendes til erstatning af enkelte tænder.

TaproFast® helprotese på én time

Ved konventionel implantat behandling kan protesen først indsættes, når ophelingsprocessen er afsluttet. Det kan tage måneder. Via et helt specielt system, kan de nye, fastsiddende tænder indsættes på ca. en time. Systemet er enestående og har mange fordele i forhold til konventionelle implantat behandlinger. Det reducerer antallet af besøg på klinikken, og hvert behandlingstrin tager også kortere tid. Og bedst af det hele: Der er ikke behov for rekonvalescens efter behandlingen. Læs også: Patienter fortæller