Om os

Patienten i centrum - et ubesværet liv med tandproteser...

Nyeste metoder

Nye og bedre metoder til fremstilling af tandproteser udvikles løbende. Tandprotetikeren deltager i denne udvikling og garanterer sine patienter behandling efter de bedst egnede og mest moderne metoder. Og vi anvender kun vel dokumenterede materialer af høj kvalitet. Vi mener, at tandproteser skal være patientens nye pæne og naturligt udseende tænder.

Førsteklasses materialer

Tandprotetikerens klinikker forpligter sig til kun at anvende førsteklasses råmaterialer. Og til en omfattende kollegial kvalitetskontrol. Fremstillingen af hver eneste protese dokumenteres individuelt med angivelse af anvendte materialer, processer og procestider. Målsætning: Tandproteser skal være problemløse erstatninger for mistede naturlige tænder.

Landsdækkende skriftlig tryghedsgaranti

Er du ikke tilfreds med dine nye proteser inden for 3 måneder, får du det betalte honorar igen. Denne garanti får du skriftligt, inden behandlingen går i gang. Når du er tilfreds, får du 5 års garanti.

Garantibevis

Ved afslutning af hver behandling udstedes et garantibevis. Det gælder på alle Tandprotetikeren klinikker landet over, når du er på rejse – eller hvis du flytter bopæl. Ingen skal rejse langt for at få løst evt. problemer med sine tænder. Alle Tandprotetikeren klinikker står inde for hinandens arbejder.

Patienten er KUNDE hos Tandprotetikeren

Al behandling tager udgangspunkt i, at patienten er kunde og ikke objekt for en behandling. Som kunde kan du forvente at blive inddraget aktivt i behandlingen, valg af materialer, valg af tandformer og –farver og disses indbyrdes placering i protesen. Det er jo dig, der skal gå, tygge og smile med den.

Målsætning

Patienter hos Tandprotetikeren skal have en positiv oplevelse på klinikken og efterfølgende daglig glæde af sine nye tænder.