Sammen om at
skabe smilet

Tandprotetikeren har 25 klinikker i Danmark og er specialister i tandproteser. Læs mere om vores værdigrundlag, samt hvordan et samarbejde kan skabe værdi for din forretning.

Er du tandlæge?

Så vælg den klinik du ønsker at uploade filer til her

Tandproteser er midlet, livskvalitet er målet

Tandproteser er vores forretning. Hver dag arbejder vi på at fremstille unikke tandproteser til glæde for patienter i hele Danmark.
I vores optik handler det om at have patienten i centrum og skabe den gode kundeoplevelse gennem maksimal omsorg og høje kvalitetskrav. Det kræver passion for detaljen og grundighed, fordi: at se smilende patienter træde ud ad døren er det, der driver os.

Kvalitet

Kvalitet

Kvalitetsbegrebet præger alt fra klinikkernes indretning til vores krav til produkter og metoder. Vi er certificeret i ISO 9001 standarden, som betyder, at vores produkter og services altid lever op til gældende lovgivning og vores patienters høje forventninger.

Omsorg

Omsorg

Der skal være tryghed forbundet med en behandling. Det er derfor vores pligt at udvise maksimal omsorg for vores patienter fra den første kontakt til selve behandlingen og den efterfølgende opfølgning, kontrol og vejledning.

Etik (1)

Etik

Etik er en grundlæggende kerneværdi, som forpligter os til redelig omgang med vores patienter, samarbejdspartnere, medarbejdere, offentlige myndigheder mv. Vi er tilsluttet FNs Global Compact og har implementeret principperne om et optimalt samfundsansvar.

Værdien af et samarbejde 

For os er et tæt samarbejde med dig, tandlægen, vigtigt for at skabe den bedst mulige patientoplevelse. Trækker vi på hinandens kompetencer, kan vi ud over forbedret patienttilfredshed også øge vor gensidige faglighed og effektivitet. Derudover skaber vi gennemsigtighed ved at forenkle efterkontrol og patientservice. 

Hos Tandprotetikeren er vorekliniske tandteknikere specielt uddannet og autoriseret til at fremstille, indsætte og korrigere aftagelige tandproteser hos voksne samt implantatforankrede proteser i samarbejde med tandlæger. Den kliniske tandtekniker bærer således selv og alene ansvaret for sin del af en fælles behandling.

Kontakt os