Vi sætter en ære i din tilfredshed

Derfor har vi siden 2001 foretaget undersøgelser af jeres oplevelser i klinikkerne og er meget stolte over, at hele 97,7% vil anbefale Tandprotetikeren til venner og bekendte. 

Hvordan bliver vi endnu bedre?

Vi har et stort fokus på kundetilfredshed. Vi tror på, at en løbende dialog med vores patienter er med til at opretholde den højeste kvalitet og bedst tænkelige service.  

I tilfredshedsundersøgelsen tester vi alt fra vores serviceniveau til hele behandlingsforløbet og kvaliteten af vores proteseløsninger. På den måde sikrer vi, at vi altid udvikler os og leverer den bedst mulige behandling og kundeoplevelse.

Se den seneste tilfredshedsundersøgelse her

Fuld tilfredshed eller pengene tilbage

Hos Tandprotetikeren vil vi gi’ dig smilet igen. Vi tilbyder derfor fuld tilfredshedsgaranti gennem de første tre måneder med dine nye tandproteser. Det betyder at skulle proteserne ikke leve op til dine forventninger, så kan du få det betalte honorar igen. Inden din behandling går i gang, får du et skriftligt bevis på vores tilfredshedsgaranti. 

Landsdækkende garanti i 5 år

Ikke nok med at vi sikrer dig de første tre måneder, så tilbyder vi yderligere 5-års garanti. Garantien beskytter dig, hvis der mod forventningerne opstår unaturlig slitage og/eller brud, misfarvninger samt alle andre skader, der skyldes fejl eller mangler ved de anvendte materialer eller ved fremstillingsprocessen.

Garantien følger også med dig på ferie, rejse og ved flytning inden for Danmarks grænser. Så hvis uheldet er ude under rejse eller ferie, gir’ den nærmeste Tandprotetikeren-klinik dig smilet igen.

Hvad dækker brugsgarantien ikke?

Brugsgarantien dækker ikke skader der skyldes voldelig overbelastning eller forandringer af mund og gummer - herunder gummesvind som ikke er omfattet af garantien.  

Hvis der skulle være nogle spørgsmål til vores tilfredsheds- eller brugsgaranti, så følg linket nedenfor.

Kontakt nærmeste klinik